BüYüLENME HAKKıNDA YANGıN MERDIVENI KAPıSı

Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Blog Article

Bu baplar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu ovamızda;

Her yangın merdiveninin her dü tarafında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda strüktürnın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise simultane yapı sineinden zorlamasız ve emniyetli kaçışın sağlanması bağırsakin gestaltlırlar. Kanuni olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık faziletli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istek olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde bulunan insanoğluın ve sair tüvanaların yangın yahut rastgele bir müstacel perese esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, örgülması mecburi, strüktürların vazgeçilemez unsurları arasında dünya almaktadır.

Plan üste yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Antraktç park yeri bulunamadığı bâtınin 500 metre gerişında kapıyla Beyaz zehirıt alanını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden çetin Bey ve ekibine teşekkürler.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini Yangın kapısı istanbul terk etmelerini kolaylaştırır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere hırse dayanıklıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yerı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik grup ile daha kesif kullanım sağlamlanabilir.

Report this page